24 April 2013

Ya ampunnnnnnn

Setiap hari kot aku masuk blog ni then blogwalking ke blog orang lain.....tapi malam ni baru aku sedar yang blog sendiri dah lama tak update hahaha lempang sebijik baru tau!!!

Yes seriously aku lupa....bukan sengaja lupa tau tapi sebab busy sangat.....hoiiii macam la orang lain tak busy hehe....maklum la kat ofis pun mengadap kerja....balik rumah pun mengadap kerja lagi....weekend pun sama gak keluar ke sana ke mari menyelesaikan beberapa urusan.....preparation kahwin yang menyebabkan aku jadi sibuk siang malam haha....yes ai pengantin bajet uolssss so banyak la benda buat sendiri....nak kata bajet sangat tu tak la banyak jugak keluar duit hehe....mana yang aku mampu buat tu aku buat sendiri la lebih puas hati sebab ikut citarasa kita kan....dan lagi satu aku suka barang yang fresh tak suka yang orang dah pakai lepas tu dalam gambar sama huahuahua :D

Sebenarnya banyak benda nak update....tapi tu la seperti di atas la alasannya.....tunggu la aku update lain kali ye....sekarang ni tengah study week tu yang rileks sikit kat ofis....kalau tak mana boleh nak goyang kaki goyang kepala lepak lepak minum sampai kembung perut...harus la menabur bakti sepenuh hati kepada anak didik....

Ok blah dulu....sebenarnya tengah convert gambar ni....sambil tunggu tu dapat update satu post pun jadi la hehe....bye :)


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails