22 February 2013

JENNIFER PAIGE "CRUSH"

Ok aku suka giler lagu ni dulu....kira salah satu lagu favorite la ni....lagu ni keluar pada tahun 1998 lama giler kan masa tu aku form 2 huahuahua tengah meningkat remaja tu....sekarang pun remaja lagi tapi senior remaja....boleh gitu???? Walaupun dah masuk tahun 2013....aku still layan lagu-lagu lama tak kira la lagu english ke melayu....susah weh nak terima lagu-lagu sekarang....ada la jugak minat sikit-sikit kan tapi still tak boleh lawan minat aku dengan lagu-lagu lama ni....

Jom layan................


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails