18 January 2013

Wedding Card Templates

Hai hai hai bersiaran kembali tanpa kira masa....beberapa jam yang lepas dah update blog...sekarang update lagi....ok bagus takde la blog ni berhabuk macam sebelum ni kan....empat belas tahun sekali update....

Ok aku kan selalu dok google sana google sini.....so aku terjumpa satu website yang menyediakan template kad kahwin.....yang penting design dia simple, cantik, moden, dan yang paling pentinggggg ialah FREE yabedabedu....aku suka barang free ni haha....

Bagai orang mengantuk disorongkan bantal....tapi mata terbuka segar kembali selepas jumpa website ni....ye la aku kan dah berhari-hari dok google template kad ni....tapi asyik jumpa yang berbayar je kan....jumpa yang free pun design dia aku tak berkenan....tema aku ialah SIMPLE....so everything kena simple la.....aku manusia yang simple tapi mementingkan kesempurnaan maksudnya simple tapi mesti cantik dan kemas....

Cakap banyak tak guna...nahhhh link website tu.................... 


Template kad ni sangat senang nak download tak banyak songeh....korang boleh pilih template dalam bentuk mana yang korang suka....sama ada dalam bentuk microsoft word, power point, publisher, dan lain-lain.....template yang ada bukan hanya terhad kepada kad kahwin je tapi ada macam-macam seperti kalendar, business card, flyers, brochure, dan sebagainya....tengok la sendiri pasti korang rasa wowwww bestnya hehe....boleh customize sesuka hati...

Suka yang ni...........


Yang ni pun suka......

Ok yang ni contoh design envelope kad jemputan kahwin....suka jugak..


Wowwww sweet giler....ada kemungkinan akan pilih yang ni....kemungkinan tidak semestinya tepat dan menjadi....


Ok pendek kata semuanya cantik la....so uolssss selamat menjenguk dan explore website ni ye confirm jatuh hati....nanti aku update mana satu yang menjadi pilihan hati dan jiwa raga....bye :)



****************************************
Like page MissNick Collection untuk mendapatkan update dan promosi terkini.
Kejayaan memerlukan pengorbanan yang bukan sedikit. Sentiasa tabah dan sabar. Insya Allah segala impian menjadi kenyataan :)

****************************************

17 comments:

  1. yg first tu nmpak cam cantik

    ReplyDelete
  2. @ Maisarah Azmi

    aah yang tu nampak macam elegance skit sebab kaler hitam putih...simple :)

    ReplyDelete
  3. simple tapi cantik :) balas kunjungn missNIick :) dah follw.

    ReplyDelete
  4. @ Liza Licha

    aah pilih2 mana berkenan hehe...thanks nanti sy follow balik :)

    ReplyDelete
  5. entry yang sangat membantu :)
    all the best ye.

    ReplyDelete
  6. @ Zayani Zulkiffli...
    thanks :)

    ReplyDelete
  7. Thanks for sharing great information. Good job.Frankly..this is one of the good quality wedding card. What you pay and what you get. The best handmade wedding card is chosen by wedding planner and match with beautiful designer gown
    with sweet memorable Bridal Photography Malaysia

    ReplyDelete
  8. thanks for sharing...tp knape sy xboleh download yer..boleh tolng x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry lambat reply....tekan mana2 template yg kita nak then klik butang OPEN....nanti akan open dalam microsoft word atau apa je microsoft yg dah ditetapkan...then boleh edit n save :)

      Delete
  9. xjmpe la mna nk godek nk plih tmplte..ada yg htam putih 2je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena godek dalam2 lagi :)

      Delete
    2. salam sis..boleh ajar x mcm mane cara nk godek2 tu? sy try bukk tp xdpt pn..keluar yg hitam putih tu je.. :(

      Delete
    3. Kena open link yang saya bold tu....browse by category tu pilih card dan ada keluar banyak2...dalam banyak2 tu ada template hitam putih tu dan klik la...selamat mencuba...ada apa2 email je missnick84@gmail.com :)

      Delete
  10. Salam tuan rumah,

    tumpang lalu ya

    Kalau nak print kad kahwin, bunner,bunting, tq tag. boleh la singgah jemput ke blog sy kakikotak.blogspot.com.
    Terima kasih

    ReplyDelete
  11. kadkahwin17 sen, kalau dah design tak tau nak cetak dekat mana? boleh wassap 011-33898663 - sedia membantu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails