13 January 2013

Menuju Puncak

Menuju puncak......2013 insya Allah :)



 
Klik gambar untuk paparan sebesar padang bola

Ok ini gambar basi hehe.....ni time kitaorang pergi Broga Hill, Semenyih, awal pagi 2 Disember 2012....gigih aku panjat lagi tinggi semata-mata untuk ambil gambar mereka di bawah....semput weh nasib baik tak tergolek :D

 Aku suka gambar ni sampaikan buat wallpaper kat pc ofis....so hari-hari boleh tengok....seolah-olah bagi aku semangat untuk terus maju ke hadapan....kepenatan dan halangan tolak ke tepi....bye!


5 comments:

  1. all the best :)

    www.cikjuju.com

    ReplyDelete
  2. TAK PERNAH BERPENGALAMAN SEPERTI INI.. MESTI SERONOK..

    ReplyDelete
  3. @ Cik Juju: thanks....all the best untuk cik juju juga :)


    @ fairus: cepat2 buat rombongan cik kiah ke sana confirm meriah hehe...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails