21 January 2013

Erti Al Fatihah

Tiba-tiba terdetik nak share lagu dan video klip yang sangat sweet dan best bagi aku la....lagu yang boleh buat aku stop sekejap buat kerja...tengok sampai habis then baru sambung kerja balik hehe....hebat penangannya....kat channel Astro Oasis selalu keluar lagu ni.... 

Apa pun jom kita layan lagu ni Erti Al Fatihah dari Voices of Ummi :)




Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani
Segala Puji bagi Allah,
Tuhan Semesta Alam
Maha Pemurah lagi Maha Penyayang
Yang Menguasai hari pembalasan

Hanya kepadaMu Ya Allah
Kami menyembahMu Ya Allah
Hanya kepadaMu kami mohon pertolongan

Tunjukilah kami jalan yang lurus
Iaitu jalan orang-orang yang Kau kurniakan nikmat kepada mereka
Bukan jalan mereka yang dimurkai
Dan bukan pula jalan mereka yang sesat


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails