25 November 2012

Opocot....Hantu!!!

Lately aku selalu balik kerja lambat....jam 10 or 11 malam baru sampai ke rumah.....faham-faham la kalau dah keluar pagi-pagi buta balik plak lambat letih yang amat oiiiiiii.....

Because of too exhausted aku selalu tertidur kat depan tv.....dah tau penat ada hati lagi nak tv haha...tengok kejap je tuptup tv yang tengok aku...

Tapi yang tak syoknya tengah-tengah malam atau awal pagi tak kira la tv mana-mana pun selalu nak tayangkan cerita-cerita hantu ni.....aku kalau tertidur depan tv selalu terjaga 2,3 jam selepas tu....korang bayangkan la buka mata je dalam keadaan mamai ada hantu yang muka buruk giler dok pandang korang dari dalam tv....haaaaa itu la yang selalu jadi kat aku.....hishhhh mau tak terkejut beruk weh....cepat-cepat ambik remote tukar channel lain huhu...

Kesimpulannya.....kalau nak tidur tu buka la channel Astro Oasis ke Al Hijrah ke confirm takde kejutan :D


2 comments:

  1. uih..bole kne heart attack tu..huhu

    ReplyDelete
  2. haha tau takpe...mula la pandang kiri kanan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails