24 November 2012

Mukadimah Cuci Sawang Blog

Tengok tajuk post kat atas tu aku main bantai je....tak tau nak letak apa. Huk huk huk ya ampunnnn dah sebulan tak update blog.....otak tepuuuu.....dengan kelas...kerja di ofis...event sana sini....bisnes....balik rumah terus tidur.....penattttt! Eh orang lain pun banyak kerja jugak....busy jugak.....boleh je selalu update blog. Ok itu orang lain....aku ni kalau dah penat otak penat badan mula la nak baring je....bukan apa kena simpan tenaga untuk kerja esoknya. Weekend???? weekend pun aku selalu ada kerja kat luar....pendek kata jarang sangat melekat kat rumah....

Dan kemuncaknya apabila ada audit ISO di tempat aku mencari rezeki untuk sesuap nasi.....macam orang giler kot keje....bangla pun cuti Ahad tapi aku masuk ofis dari pagi sampai lewat malam okey haha....dan dua hari sebelum audit tu aku dan beberapa staff kat ofis tu balik awal pagi....orang lain sedap tidur lena kat rumah tapi kami bersengkang mata menghadap kerja....bayangkan masuk ofis pagi macam biasa....dan jam 2 pagi kira dah masuk hari lain kami masih dok ke sana ke mari dalam ofis....sampai je kat rumah apa lagi terus pengsan la sampai pagi.....

Alhamdulillah berkat usaha semua akhirnya berjaya lepas audit dari pihak SIRIM.....dan tak lama lagi audit dari pihak MQA plak.....sekali lagi perlu melalui saat-saat yang penuh debaran huhu....insya Allah harap semuanya ok....

Tahniah dan terima kasih untuk semua yang terlibat....sayang semua :)


2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails