08 August 2012

Jangan Marah Uolsss

Assalamualaikum.....

Haaaaa tu dia MissNick muncul kembali....aku masih wujud lagi atas muka bumi ni....masih sihat masih mampu bernafas.....kehilangan aku selama sebulan tak update ni bukan apa.....sebab sebab sebab malas campur sibuk campur tak tau nak update apa padahal banyak benda nak cerita.....itu la yang update tenggelam timbul tenggelam timbul tu hahaha....tapi blog korang aku selalu masuk jalan-jalan tau :D

Bukan apa time siang bekerja dah banyak menggunakan otak kan....balik kerja sangkut dalam jam...sampai rumah fokus kat bisnes......so agak penat di situ....time menjahit plak aku duduk je la kat mesin tu sampai sakit pinggang.....tu yang jadi tak berapa ada mood nak update blog....minda dah kosong nak rehat kan....tapi kalau bercerita secara lisan laju je mulut aku potpet potpet....otak penat pun mulut larat lagi.....tapi kalau dalam blog ni ayat dan bahasa kena jaga dan susun elok-elok hehe.....

Ok malam ni aku takde buat kerja yang memenatkan kat rumah....so boleh la aku spend kat blog dan perah otak sikit kumpul balik benda-benda yang aku nak cerita sebelum ni.....ok uolssss wa jalan dulu....bye :)


P/S: Mencari mood dan idea....


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails