17 June 2012

Our Television

Assalamualaikum...
 
Katanya diarymissnick kan...harus la nak update segala benda tapi hal hal private takde la...

Ini entri backdated....update kat sini sebab kan tulis dalam diary or henfon ada jugak yang hilang...

Takde benda penting pun cuma nak ingat tarikh beli tv kat rumah ni haaaa itu aje la....ye la sentimental value kot selagi boleh ingat kita ingat.....apa saja barang yang kitaorang beli sebelum kahwin sangat berharga hehe...tu yang update semata mata nak ingat tarikh je...ye la kenangan kot sebab dok kumpul barang rumah sikit sikit...tak nak la masuk rumah baru lepas kahwin kosong je...tak kan nak pandang dinding, kipas, lampu kan...

Nak beli sekaligus lepas kahwin kewangan plak tak mengizinkan...ye la lepas kenduri faham faham la walaupun takde la habis banyak mana pun...tapi tak kan nak habiskan semua duit yang ada...so sebelum kahwin tu kitaorang dah ada kelengkapan rumah yang asas...set bilik tidur, tv, peti ais, mesin basuh, barang barang dapur macam rice cooker, oven, blender, periuk kuali segala dan lain lain....
 
Kitaorang beli tv flat screen jenama Samsung size 43"....beli di IOI Mall Puchong....harga biar la rahsia lagipun aku tak ingat huahuahua....kan entri backdated ni tulis tahun 2014 tapi aku tukar published date ikut date beli tv...


Ini la dia tv kami...mengusik kenangan betul hehe...

Same goes to this blog....sentimental value jugak sebab banyak kenangan yang ada dalam ni...bila dah tua nanti boleh la aku baca balik kisah kisah lama hehe...kalau aku takde boleh la suami dan anak anak tengok blog ni...ada la kenangan bersama yang aku tulis dan akan ditulis...ok sedih la plak...bye :D

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails