31 May 2012

Pasir Mas Tunggu Kepulangan Aku

Aku ada kelas sebenarnya ni hehe....now tengah break kejap setengah jam untuk solat Maghrib.....sempat ko nak update blog hahaha takpe la tengah angin rajin ni biar je....

Actually tak sabar ni nak balik kampung Jumaat malam ni tinggal sehari je lagi.....tau tak nak balik esok malam tapi petang semalam baru aku beli tiket......lepas balik keje tu aku terus ke Hentian Putra cari tiket......pegi tanya kaunter tu katanya tiket 1hb malam habis....tanya kaunter ni pun habis jugak.....1hb pagi je ada.....aku dah risau....ok cuba lagi cepat2 pegi beratur kat kaunter satu lagi......aku siap cakap awal2 "bang ada tak tiket ke Pasir Mas ke, Kota Bharu ke 1hb malam....." nasib baik la ada tiket ke Pasir Mas....tu pun tinggal satu seat je tau dua dari belakang hehehe lantak la asalkan ada tempat.....

Masa aku nak simpan tiket dalam beg tu ada sorang perempuan ni pun nak beli tiket 1hb malam ke Pasir Mas jugak......"sorry dik tiket dah habis...."

Fuhhhhh kira rezeki aku la tu kan....kalau aku lambat sesaat mesti dah takde tiket sebab orang tu dah beli.....Alhamdulillah syukur sangat2.....sebelum dapat tiket ni aku dah fikir nak balik naik apa la ni kalau tiket takde....maunya tercancel plan2 menarik kat kampung nanti hehe.....terpaksa balik naik bas sebab kereta aku kat kampung....dua minggu lepas aku dah balik kampung bawak kereta....lepas tu aku balik KL naik bas.....so balik ni la ambik bawak ke sini....penat ooooo drive sorang2 dari KL - Pasir Mas ni.....boring giler nak bercakap takde kawan so aku nyanyi sekuat hati hahaha....

Ok sekarang bersiaran dari rumah plak kihkihkih.....tadi masa break tak sempat nak habiskan satu entry dah kena masuk kelas balik....takde apa nak cakap cuma TAK SABAR NAK BALIK KAMPUNG.....banyak kenduri kawin so boleh makan gulai kawah...yahooooo yabedabedu!

Tataaaaa :)


4 comments:

  1. Ohh pasti seronok blk kg...

    ReplyDelete
  2. oh yesss semestinya hehe :)

    ReplyDelete
  3. seronok betul miss nk blik kpg,, hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails