30 May 2012

Coconut Shake Slurppppp!



Kalau orang Pasir Mas konpem tau kan.....kalau korang tak tau sila spend masa sehari ronda-ronda atau tanya orang kat mana jual benda ni....yang aku maksudkan ni bukan yang dijual kat gerai-gerai tepi jalan tu tau....

Hehe btw aku suka lepak kat kedai ni time balik kampung.....kitaorang panggil kedai Moksu atau nama seperti yang tertulis Warung Kurnia Ibu....menikmati kesedapan coconut shake kawkaw yang pelbagai perisa aiskrim tu.....makanan lain pun sedap jugak...tapi coconut shake ni kira signature kedai tu la....weekend ni nak balik kampung sebab kawan aku kawin....hope sempat la menyinggah kedai ni kejap sebab Ahad tu nak balik KL dah.....

Gambar kat atas tu aku ambik masa kitaorang melepak kat kedai tu after attend kenduri kawin sorang kawan ni....best oooooo lepak dengan kawan-kawan sekolah dulu ni....selepas masing-masing dah berjaya kita pegi mengenang kembali saat-saat manis masa zaman sekolah kat tempat best.....sweetttttt!

Korang2 yang tak dapat balik tu jangan jeles hokeyyyy hehe....

Ok tadaaaaa....good nite :)


7 comments:

  1. coconut shake??
    Favourite ary nih= ="

    ReplyDelete
  2. waa terliur plak tgk gambar tu :/

    ReplyDelete
  3. @ ary_lee......

    yesss coconut shake yg very delicious sbb kelapa dia mmg terasa pekat plus aiskrim plak huuu meleleh skli hadap gelas besar ;P

    @ Scha Lalala....

    hehe jom jalan2 cari makan :)

    ReplyDelete
  4. katne ni kak...terliur gila dh ni...hee

    ReplyDelete
  5. @ A servant of Allah.....

    kat kelantan ni dear....mmg best la lepak ctu dgn kedai banyak pokok2...berangin teduh je...bergelas2 pun blh habis ni hehe...

    ReplyDelete
  6. niss kelantan kt ne kdai ni ???

    ReplyDelete
  7. kt pasir mas la....dekat ngan bandar tp kena masuk ke dalam....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails