29 May 2012

Bersawang Lagi Ok!

Hari ni dah 29 Mei.......teruknya seorang yang bernama 'aku' ni hehehe.....dah la bulan lepas pun update satu entry je panggggggg lempang sepuluh bijik kat pipi!!!!!

Ntah la nak kata busy sangat tu tak la......busy lagi bapak2 menteri kan......

Mood untuk keje update mengedate tak berapa nak ada sejak dua bulan kebelakangan ni.....bukan apa hari tu masa bulan Mac dan April tu busy giler dengan macam2 keje....bila busy jadi penat.....bila penat konpem la mood atau idea tu hilang.....tak kan aku nak merapu meraban tak tentu pasal....bila masuk hujung bulan Mei ni dah kureng sikit busy tapi bila lama tinggal jadi macam terlupa plak hehehe....bukan lupa betul2 atau lupa terus tau....just lupa lite2.....TAPI kan korang jangan marah plak.....walaupun aku tak update dekat dua bulan aku still blogwalking hampir setiap hari tau...kena tau tu penting hehe :)

Doakan supaya aku rajin lepas ni ye walaupun aku tau akan kembali busy.....idea dah bertimbun-timbun dalam kepala ni.....eleh orang lain pun lagi super duper busy tapi boleh je update blog.....ehehhhh tak tau nak jawab apa la ;P

Sebenarnya kan kalau ikut banyak benda yang nak dikongsikan dengan pembaca......pembaca????? ada ke orang nak baca blog tak famous amos macam blog aku ni....ye la nak share tentang aktiviti-aktiviti yang dibuat sepanjang proses menyibukkan diri ittewwwww......dan juga benda2 lain yang dirasakan sesuai.....tapi banyak ni boleh ke tulis banyak2 terus hehe.....ok2 yang mana sempat je aku masukkan nanti ye :)

Ok blah dulu....bye!


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails