24 April 2012

Fuhhhhh Berhabuk

Salam uolsssss apa khabar semua.......hoyeahhhh aku sudah bersiaran kembali setelah lama menyepi....lama sangat tu tak la tapi agak lama muahahaaha macam mana tu....

Last update 31 Mac.......hari ni dah 24 April....alahai kesian blog ni dah berhabuk ok....bukan apa nak kata malas tu tidak la 100% malas......tapi sebab super duper bizi even sabtu ahad pun ada je aktiviti....keje banyak....penat......so bila dah campur2 semua tu maka jadi la air oren takde mood nak update kikikikiki.....badan penat otak penat habis idea pun menyorok tak nak keluar....

Kejap je masa berlalu diam tak diam umur aku dah bertukar angka pada 21 April lepas.....hurmmmm thanks kepada semua yang wish dan mendoakan aku......aku juga doakan benda yang sama kat semua.....

Tiada lain yang aku harapkan selain menjadi yang terbaik untuk diri sendiri dan keluarga......dapat capai segala impian dan minat aku....insya Allah tiada yang mustahil asalkan adanya usaha yang sungguh2 dan berterusan......yang penting hati mesti cekalkan hehe....

Ok daaaa blah dulu ye......aku cuba update entry2 yang tertangguh tu ye pelan2 hehe....and nanti kita blogwalking kat blog korang k.....byeeee!



2 comments:

  1. hehehe...biasalah tu...busy kan...saja blogwalking...

    ReplyDelete
  2. hehe tu la klu dapat rehat kejap pun dh nikmat sgt dh tu ;P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails