13 February 2012

Kanak-kanak Dibunuh Kejam

Aku tak tau nak cakap apa......sedih sangat2 tengok gambar ni Kanak-kanak dibunuh kejam oleh rejim Bashar Asad......korang klik je link tu aku tak sanggup nak attach gambar arwah baby tu kat sini.....

Aku hanya mampu copy petikan berita tu je.....

Inilah video yang dirakamkan oleh seorang rakyat Syria berkenaan wajah kanak-kanak yang baru berusia 6 bulan yang dibunuh kejam oleh rejim Bashar Asad. Arwah Marwa Adil Bahar ini mati disembelih oleh Rejim Bashar Asad sehingga terpenggal kepala kanak-kanak tersebut.

Video ini diambil selepas arwah dimandikan dan sedang dikafankan sebelum dikebumikan. Tidak boleh dibayangkan sesiapa yang melihat video ini tapi masih tidak mampu menitiskan air mata melihat kezaliman yang tidak berperikemanusiaan ini. Wallahul musta’an.


Ya Allah bersih sangat2 wajahnya sebersih jiwanya......boleh mengalir air mata tengok gambar ni dan terbayang kesengsaraan yang dialami ketika itu.....apalah dosa baby yang tak bersalah ni sehingga diperlakukan macam ni....tersentuh hati aku yang agak keras ni tau :(

Syurgalah tempat kamu.....semoga Allah membalas perbuatan syaitan laknatullah yang sangat2 kejam dan jahat ni dengan sekeras-keras azab.....Amin...


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails