20 December 2011

Weekend Punya Aktiviti

Fuhhhhh hari ni baru dapat jenguk blog kesayangan ni.....ingat nak update semalam...dah bukak pun tapi terbiar macam tu tak taip apa-apa hehe....


Sabtu dengan Ahad tu memang agak busy la.....keluar pagi2 malam baru balik :D


Sabtu tu aku pergi Melaka ada kenduri kawin kawan aku.....nasib baik tak sesat....ikut map je terus jumpa rumah pengantin.....sampai kawan aku cakap wahhhhh tererrrr la walaupun tak biasa tapi boleh sampai dengan mudah hehe....balik dari kenduri tu jalan-jalan kat Melaka kejap then petang tu terus balik KL....

Ahad tu ada kenduri lagi kawan ofis aku kat Klang.....kali ni pun tak sesat jugak....ikut map je terus sampai dengan mudah hehe......good good good my driver ;P

Balik dari kenduri kat Klang tu aku ke Shah Alam hantar kawan kat sana....tukar baju kat rumah dia......then terus ke Hot Import Nights (HIN) kat Stadium Malawati, Shah Alam......harus la kena tukar baju kan.......takkan aku nak pergi tengok auto show pakai baju kurung kot huahuahua....

Masuk je dalam tu huiiiiii giler kejap aku tengok kereta2 kat sana......menggoda mengancam bombastic habis la......rasa macam nak curi sebijik bawak balik (verangan!!!) ......apa lagi kegilaan aku bermula....habis kat semua kereta aku ambik gambar hehehe.....kalah model seksi seksa tu...

Lepas tu kan masa tengah dok pusing2 tu aku jumpa Fasha Sandha dengan Jejai siap jalan pegang tangan lagi tu uolllssss hehehe....kata dah putus hari tu kan....ntah la biasa la artis macam2 cerita :)

Dah puas pusing2 belek2 kereta tu......kaki pun dah lenguh so berangkat la balik.....tapi bukan balik ke rumah ok......agenda hari Ahad tu belum habis lagi.....berangkat ke One Utama tengok wayang la plak Mission Impossible 4.......movie ni memang best sebab aku memang minat movie2 aksi macam ni.....dah habis tengok wayang tu baru la balik ke rumah.....apa pun memang enjoy habis la weekend lepas.....


Ada masa nanti aku upload gambar2 masa weekend tu ok.......tataaaaaaaaa ^_^


2 comments:

  1. tahniah PMR 2011 cANDIDATES.JOMLAH MASUK sbp YUKK!

    ReplyDelete
  2. thanks....tp mewakili smua candidates muda...akak ni candidates kertu blh hahaha...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails