22 December 2011

PMR ohhhh PMR

Hari ni 22 Dec 2011 keputusan PMR diumumkan.....dup dap dup dap dup dap.....aku plak yang nervous mengalahkan budak2 yang nak ambik result ni hehe.....

Bukan apa sebab my lil bro pun ambik result PMR jugak kan hari ni....so sebagai kakak harus la aku nervous kooo.....dari pagi2 lagi aku dah call dia tanya macam mana padahal time tu result belum keluar lagi....tak sabar ni tau.....dua kali plak tu aku call dia haha melampau kan......

So aku pesan apa-apa hal nanti call aku......lepas dah dapat result tu dia terus call aku cakap dapat 8A......yahuuuuu sebagai kakak aku tumpang gembira la kan....Alhamdulillah syukur sangat2....harap dapat teruskan kecemerlangan ni dalam SPM plak....

Sorang lagi adik aku tengah tunggu result SPM....hope dapat yang terbaik seperti mana sebelum ni....

Syukur Alhamdulillah adik-adik aku cemerlang dalam akademik setakat ni......harap dapat teruskan kecemerlangan ni sampai bila2.....

Sekurang-kurangnya mak dengan ayah bahagia dan berbangga dengan kejayaan anak-anaknya....dapat balas jasa orang tua yang dah bersusah payah membesarkan kita.....yang tak pernah menghampakan permintaan anak-anak......

Ya Allah limpahkan rahmat terhadap kami.....berikan ketenangan kepada kami.....permudahkan segala urusan kami.....dekatkan kami dengan pintu kejayaan.....supaya kami terus dapat berbakti di dunia dan akhirat....tiada apa yang kami harapkan selain kebahagiaan kedua2 ibu bapa....Amin....


4 comments:

  1. alhamdulillah..berkat doa n restu mak abah..tahniah!!!

    #pasni leh wat kenduri 7ari 7mlm..hikhik

    ReplyDelete
  2. thanks....amboi mengalahkan kenduri kawin ni 7 hari 7 malam hahaha....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails