31 December 2011

Last Entry 2011

Haiiiiii semua.....Alhamdulillah berkesempatan jugak update blog untuk hari terakhir 2011.....maklum la dengan internet yang agak sendu + syahdu ni tak berapa nak ada mood la untuk keje2 blog memblog ni.....setan punya pencuri kabel streamyx kat depan rumah aku ni.....harap korang cepat2 insaf.......sebelum ni balik kampung berdesup laju internet.....sekarang ni memang slow tahap ciban nak beranak la sebab guna berukband Celcom hehehe.....nasib baik ada yang prepaid ni....so topup je la....kat KL aku guna P1 Wimax tu......so bila balik kampung terpaksa la tinggal kan.....

Ok kembali ke tujuan asal......tahun 2011 bakal melabuhkan tirai....2012 bakal menjelang tiba......terlalu banyak perkara suka duka...pahit manis yang dah aku lalui.....semuanya akan disimpan rapi sebagai kenangan yang cukup manis dan bermakna....dan tak mungkin berulang lagi.....yang banyak mengajar aku tentang erti kehidupan.....menghargai segala nikmat, ujian, dan cabaran yang diperolehi....

Tahun 2011 banyak mengajar aku supaya menghargai masa.....menghargai kehidupan....menghargai segala peluang yang ada....menghargai kasih sayang.....menghargai orang2 sekeliling.....menghargai insan2 yang menyayangi aku......sebelum ni bukannya tak menghargai tapi kali ni lebih lebih lebih menghargai lagi ;P

Aku bersyukur segala impian aku tercapai.....kesabaran aku berbalas.....aku ada seseorang yang sangat menyayangi aku dan sentiasa bersama aku ketika susah atau senang.....ada bisnes.....kerjaya yang baik.....dan lain-lain kalau nak sebut memang banyak la.....tahun 2012 nanti tinggal nak mantapkan je apa yang diperolehi itu....'seseorang' itu dari 2009 lagi ada cuma semakin lama semakin kukuh....tinggal nak disatukan je ;P

Ok la nanti untuk perancangan 2012 aku sambung esok ke lusa ke.....sebab belum masuk 2012 lagi kan.....kita citer kemudian ok.....itu untuk first entry sempena 2012.....

Lastly......Happy New Year untuk semua yang mengenali diri ini dan juga kawan2 maya.....semoga dalam keadaan sihat sejahtera sentiasa.....tataaaaa ^_^


P/S: Malam ni balik KL.....bertolak 2011 sampai sana 2012 hehehe.....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails