24 December 2011

Budak Budak Zaman Sekarang

"Wei babi sial ko ni"

"Hahahaha eh bengong gila.....fuck ko la"

"Eh sial kita nak pegi mana lepas ni"

"Babi bla bla bla bla ko sial"

"Wei sial gila apa bla bla bla bla"



Petang tadi masa tengah beratur nak ambik duit kat ATM Maybank.....ada sorang perempuan umur dalam belasan tahun kot dengan kawan dia lelaki......

Babi....bengong.....gila......sial....fuck......

Itu je yang diulang-ulang banyak kali plak tu......ya Allah aku yang tumpang malu....rasa tebal muka macam nak menyorok je kat dalam ATM tu......ye la dah la orang ramai tadi......suara plak kuat macam nak tarik perhatian......aku rasa semua orang yang beratur nak cucuk duit dengan yang ada di sekeliling tu dengar......

Memang dah selalu dengar pun time keluar tempat ramai2 macam tu......tapi selalu tak kuat......so aku pun takde la ikut termalu kan....ni kalau boleh nak bagi satu Sunway Pyramid tu dengar......adoiiiiiiiiiiii.......senang kata macam attention seeker gitu kau....


Ermmmmm itu kot bahasa moden kebanyakan budak2 a.k.a remaja2 sekarang.....ingat ye KEBANYAKAN bukan SEMUA hehehe.....kalau nak cakap2 macam tu pun tak payah la kuat2 sangat.......control sikit suara jangan dok jadi macam speaker 6 bijik ok....tapi kalau tak cakap lagi cantik :)


P/S: Kesian babi mungkin tersedak kot banyak kali nama dipanggil-panggil.....agaknya kalau lama lagi aku kat situ tadi dah cukup kot sekandang babi ;P


2 comments:

  1. Rasanya itu budak bohsia. Memang nakkan attention ler tuh.

    I baru-baru nih pun ada buat entri pasal nih --> [10PG] Kenapa b*bi yang menjadi mangsa?

    ;-)

    ReplyDelete
  2. hehe agaknya la....geli telinga ni dengar....

    orait dh baca...kesian babi kan :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails