30 September 2011

Lama Giler Tak Update

Haiyooooooo macam mana aku boleh tak update blog lama giler ni hahhhhh....last update 14 September.....hari ni dah 30 September.....2 minggu lebih kooooo tinggalkan blog ni......disebabkan esok dah 1 Oktober so aku nak la buat entri penutup untuk bulan ni ok hehehe....

Kesibukan aku membatasi sebarang aktiviti update mengupdate blog....usahkan nak update, nak tengok pun tak sempat......blogwalking pun sama terjejas......start semalam aku sambung balik keje2 blogwalking.......jangan mareeeeee ye kawan-kawan sekalian :D

Serius memang betul-betul takde masa untuk sebarang aktiviti lain selain waktu keje dan bisnes....waktu free yang ada seciput tu aku gunakan untuk rehat walaupun tak puas....so bila masa nak menulis kan sebab otak dah tepu, penat....sebab aku keje menggunakan minda dan pemikiran sepenuhnya....dah balik rumah tu apa lagi idea dan mood pun hilang la hehehe....

Entri dalam draft pun banyak ni....tak sempat nak edit untuk publish.....insya Allah lepas ni aku akan ada masa untuk kembali menatap dan membelai blog kesayangan ni.....banyak benda yang nak dikongsikan.....k Tataaaaa :)

P/S: Sekarang ni hampir2 nak demam sebab tak cukup rehat pulun siapkan keje....tolong la jangan demam sebab ada kelas pagi petang isnin depan huhuhuhu....


2 comments:

  1. waaa...dah lame sangat ni xupdate... dah dekat 2 minggu dah ni...

    ReplyDelete
  2. hahaha sorry2.....mmg bz sangat + penat ngan keje...blk umah tdo hehe....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails