21 August 2011

Lelaki Nampak Hebat Bila.....

Ok bagi aku la kan lelaki ni akan nampak hebat apabila mereka boleh kawal kemarahannya. So, kalau yang jenis panas baran tu belajar2 la untuk jadi cool ok hehe ;P

Walaupun diuji, teruji, ada masalah ke apa-apa je la yang seumpamanya....tapi still mampu bersabar dan rileks. Hadapi semua tu dengan tenang dan selesaikannya secara professional. Kemarahan dan amukan tidak akan membawa anda ke mana. Malah sesiapa pun takut nak dekat. Gepren pun lari....ye dok hehehe. Sape tahan weh. Penyabar macam mana pun gepren tu...lama-lama meletup jugak kan.


Kalau anda sifat-sifat sedemikian (hebat), maka anda la lelaki idaman ramai wanita. Syabas.....Syabas!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails