14 August 2011

Cuti-cuti Kampung

Haluuuuuuuu.....

Eksaited and happy sangat2 ni......best dapat balik kampung.....dapat bukak puasa dengan family....lepas tu hidangan makanannya pelbagai.....wahhhhhh nafkah perut perlu dipenuhi dengan sepuasnya sebelum balik KL esok malam...

Sebenarnya balik kampung hari Jumaat malam lagi....sampai pagi esoknya pukul 5.30...hari ni baru sempat nak update blog....kalau la boleh stay sampai lepas raya kan best hehe...

Makan macam2 tapi sayangnya tak boleh nak ambik gambar.....maka misi menjeleskan kawan2 yang tak balik tidak dapat diteruskan.....sebabnya charger henpon aku tertinggal kat rumah KL......terpaksa jimat2 bateri takut tak sempat bertahan 3 hari kalau keje dok ambik gambar je....kamera pun tak bawak balik huhu....konon2nya kamera henpon pun dah cukup baik gambar jelas dan terang...sekali ambik ko haha....

Nak makan apa ek petang ni? Bazar ramadhan Pasir Mas ke Kota Bharu...k Tata ^_^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails