10 August 2011

10 Ramadhan

Kejap je rasa hari ni dah 10 hari kita berpuasa.

Aku tak nak taip panjang-panjang....simple je menandakan aku masih bernafas di bumi ni. Kalau ikutkan memang banyak benda nak update ni tapi disebabkan kesibukan melampau (konon2nya), maka aktiviti mengupdate tidak dapat dijalankan dengan jayanya.

Tapi aku cuba gak ye tapi bukan hari ni la.....kena siapkan keje dulu. Esok boleh la kot rasa macam ada masa free sikit. Idea dalam kepala ni dah penuh tinggal masa nak melimpah je.....dikhuatiri takut tumpah dan hilang, maka adalah lebih elok aku simpan kat sini kan. Tips2 penting dari sumber bacaan pun dah lama tak dikongsi....nanti2 la ye tak sempat nak menaip hehe...

Okey2 dah kata tadi entri simple je.....blah dulu ye nak sambung keje. Tata!!!

Eh ada lagi....korang bukak puasa dengan apa hari ni? Aku makan simple2 je...sebab semalam bukak puasa kat luar lauk penuh meja tak termasuk kuih2 lagi tu. Nanti aku update ngan pictures sekali ok. Aku selalu update pasal makan2 kat FB sampai kawan2 cakap "ko ni takde keje lain ke asyik update pasal makanan je tapi tak gemuk2" haha tak gemuk tapi berisi sikit je...hanya pakaian yang mengenal tuannya.

Okey2 dah jangan melampau........betul2 nak blah ni tak tipu. Tata!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails