27 July 2011

Kekelesan : Kuku Tercabut

Hehehe aku tak tau la nak cakap apa.....aku yang keles (careless) ke...or kerusi tu yang salah........hmmmm tetap tak nak ngaku salah diri...sebab kerusi tu rendah paras betis aku je so tak nampak...maka kerusi jadi mangsa tuduhan ok!!!

Entry ni nak kata basi tak jugak la....citer 3 hari lepas (Ahad) still suam-suam lagi....cuma terlupa nak update je :D


Pada suatu petang yang damai...lokasi di ruang tamu my home sweet home...sambil makan nasi sambil tengok tv....ala time tu citer Bisikan Cinta kat tv3 yang Maria Farida ngan Azhar Sulaiman berlakon tu....berselera sangat makan nasi sampai bertambah2....pegi la dapur ambik nasi.....masa nak ke ruang tamu balik tu....tiba-tiba bedegangggg aku langgar makhluk hitam kat tepi sofa tu....kerusi 4 segi kecik yang diletakkan kat ruang tamu tu la...ala yang jual kat Tesco 10 hengget tu...


Nak tau apa jadi........

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-





Hahaha tu la lain kali hati-hati.....ni tak tangan pegang pinggan nasi, sambil jalan mata dok tengok ke arah tv....nasib baik tak langgar sofa...kalau tak dengan aku sekali tergolek kat situ huhu...sakit tau ingat tak sakit ke :( .......tapi kejap je la aku kan jenis hati kering sikit hehehe....

Aku dok goyang2 tarik2 kuku yang terlekat sikit tu....kalau tertanggal terus senang takde la nak jaga2 takut sangkut kat tuala ke selimut ke...sakit tau bila tersangkut and tertarik ni.....sehari aku tunggu kuku tu untuk tanggal dengan sendiri tapi tak jugak...so aku buang la sendiri guna pemotong kuku hehe....now kuku jari kaki ni dah takde....ok tak sabar nak tunggu kuku yang baru tumbuh. Pengajaran - lain kali jalan tengok2 sikit apa yang ada kat depan and kat bawah :P

2 comments:

  1. aduhh..boleh x nk cakap sakittt! seram tengok kuku tu patah

    ReplyDelete
  2. hehe ok je...tak sakit sgt pun...rasa ngilu je skit2 :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails