14 July 2011

Horeyyy...Horeyyyy kat PD

Last weekend aku pegi Port Dickson ramai-ramai dengan team satu tempat kerja partner aku....ala yang hari BERSIH tu...perghhhh giler teruk jem bukan kami la......jalan menghala ke KL memang kereta tak gerak la panjang giler......yang kitaorang nak keluar dari KL ni ok la jalan smooth je.

Pergi pagi Sabtu (9/7/2011) then balik petang Ahad keesokannya. Balik tu terus ke Nilai 3...apalagi soping mopink la kan hehe....aku takde beli apa pun...beli set cadar je...ye la dah lama aku tak beli cadar ni...tak plan pun tapi terbeli sebab tengok cadar cantik2 kuikuikui...kaler purple plak tu corak abstrak, petak2 and ada bunga hitam kecik2...

Sepanjang kat sana agak best la sebab semua jenis kepala giler2, sporting...malam tu buat BBQ and makan-makan kat tepi laut belakang apartment tempat kitaorang menginap tu.....tengah malam tu celebrate birthday salah sorang dari member team tu...haaaaa yang bestnya lepas tu ada acara baling telur ngan tepung kat sorang member team yang nak resign....kira balingan terakhir la tu hehehe....

Malas nak citer panjang-panjang nanti kalau dah datang mood super rajin...nanti aku upload gambar sepanjang kat sana ok....biar la gambar je bercerita.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails