27 July 2011

Back To Bed.....Tak Jadi La

Bukan main lagi aku pagi-pagi hari pukul 7 dah update status kat fesbuk "back to bed........zzzzzzzzzzzzz.....". Lepas tu macam biasa la ada yang komen.....best la....apa la....

Habis sape yang update entry ni hahahaha hantu aku ke....

Eh korang kira tarik balik la ek status aku tadi.....tak jadi la nak tidur. Kalau ikutkan memang mengantuk gak ni....tapi takde la sampai tahap gaban....still mampu ditahan lagi. Bukannya apa malam tadi aku tidur agak lewat jugak la. Lepas tu bangun awal tadi untuk settlekan packing barang customer......sebab hari ni aku bagi kat en.partner suruh dia pos so kena la siapkan awal-awal.....jam 7.15 dia dah nak pegi kerja. Kalau lambat nanti mampos aku nak kena tadah telinga hehe....

Ingat lepas dah settlekan tu semua nak sambung tidur balik.....tapi rasa macam sayang plak. Banyak kerja2 yang boleh dibuat dan disiapkan.....opsssssss rajinnya anak sape ni :D

Agak-agak dah mengantuk giler tahap cipan nak beranak tu nanti baru aku nak tidur hehehe. Ok Bye!


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails