26 May 2011

Sibuk Mengalahkan Menteri

Aduhai giler bulan Mei ada 2 entri je hahaha....lama benor dah tak bukak blog ni. Last entri 4 Mei 2011. Baru je berazam start bulan Mei nak aktif blog memblog ni....nak update entri sekurang-kurangnya 2,3 hari sekali. Tak leh blah very very the hangat2 taik ayam kan haha...

Bukan macam tu ye.....aku sibuk giler kalah pak menteri.....korang tau apa. Hahhhhh perasan lagi....please laaaaaaa. Takde la memang agak sibuk sikit dengan macam-macam kerja. Time tak sibuk idea la plak takde nak buat entri. Kadang-kadang bila dah penat takde mood dah nak bukak tengok-tengok blog....sapu habuk dan sawang. Hanya nampak katil dan tilam yang empuk tu je. Akhirnya sedar tak sedar dah 26 Mei baru teringatkan blog aku yang hanya ada 2 entri.

Macam-macam hal....macam-macam cerita yang terjadi sepanjang tu. Ada suka, duka, sedih, gembira....menghadapi keadaan sekeliling dan kerenah manusia yang pelbagai.

Lepas ni kalau keluar entri basi korang jangan marah yoooo....nak paksa gak korang hadap tu....sebab dah semak simpan kat draft dalam kepala ni.

p/s: Sorry dah lama tak bukak blog maknanya dah lama tak blogwalking la ye hehehe....sabar ye nanti aku masuk melawat korang ok ^_^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails