28 April 2011

CLEARANCE SALE

PENGUMUMAN....PENGUMUMAN........

Salam semuaaaa....jeng jeng jeng sekarang ni saya nak buat CLEARANCE SALE tau untuk item-item terpilih....hehe mesti semua suka kan...betul tak?????

Harga untuk CLEARANCE SALE ni murah sangat-sangat tau....kena cepat ye sebab stock memang limited sangat ni...

Item yang terpilih untuk CLEARANCE SALE ni saya bagi diskaun 40% ok....harga borong tu tau memang murah giler2....mana nak dapat kan :P

Harga postage macam biasa ye 1-3 helai RM6 ke Semenanjung.......Sabah / Sarawak RM9.....untuk customer luar dari Malaysia boleh contact saya untuk pertanyaan tentang kos postage ye...

Untuk keterangan lanjut sila layari http://missnickcollection.blogspot.com/2011/04/clearance-sale.html



Ok happy shopping ^_^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails