21 February 2011

Arghhhhh Bersawang Lagi!!!!!

Aihhhhh apa la nasib kau ye blog.....asyik bersawang je...kalau kau ada mulut dah lama kot aku ni kena sumpah seranah...ye la masuk update satu dua entry lepas tu tinggal terkapai-kapai sampai bersawang...lepas tu masuk lagi then tinggal lagi huhu...

Sorry ye tuan mu ini kadang-kadang ada angin kuskus yang tak dapat dielak....time dia rajin jadi rajin giler2...kalau time malas jadi macam lembu kenyang la tak bergerak hahaha...

Nanti lepas ni aku cuba gak untuk merajinkan diri layan blog...mana tau kot2 lepas ni jadi rajin giler update sampai 10 entry sehari....sampai muntah hijau orang baca hahaha...takde la tapi aku cuba ye untuk pastikan blog ini tak bersawang....ok!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails