28 June 2010

Saya Kembali Lagi

Hai kawan2 blogger....sorry banyak hari saya menyepi...tak sempat nak update blog dengan entri terbaru nasib baik tak bersawang blog saya ni....and sorry juga sebab tak sempat nak melawat sambil skodeng blog kawan2 semua...lepas ni saya sambung kembali melawat anda semua ok :)

Saya agak sibuk sikit dalam seminggu ni sebab terpaksa setting projek bisnes terbaru saya iaitu jualan borong set cadar, comforter, dan dress/pakaian wanita. Sebelum ini saya buat jualan secara runcit sahaja untuk barangan tersebut. Kini Alhamdulillah saya dah buka peluang kepada sesiapa yang nak bisnes secara kecil-kecilan sambil tambah pendapatan ok...Kalau sesiapa berminat boleh la hubungi saya melalui email missnick84@yahoo.com / Facebook / sms ke 019-2615379..



2 comments:

  1. Cantik cadar tu... tapiiiii.. kat rumah kakcik, katil pun tak ada! :)

    ReplyDelete
  2. hehe xpe nk jamu2 mata pun blh...tgk la kt blog tu mcm2 pilihan cadar ada...kakcik nnti ada katil blh la beli cadar ngan sy :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails