10 June 2010

SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER


Kepada sesiapa yang masih belum join Kelab Blogger di Facebook tu jom la pakat-pakat join. Boleh menambah ahli kat blog dan berkenalan dengan para blogger lain. Selain itu kita juga boleh bertukar-tukar pendapat di antara satu sama lain kerana lain blogger lain pemikiran dan ceritanya. Saya ingin mengalu-alukan para blogger lain untuk join jadi follower di blog saya yang tak seberapa ni sambil berkongsi maklumat terkini. Kata orang tak kenal maka tak cinta :) 

2 comments:

  1. jom kita exchange links? link u dah ada di blog sy. thanks...

    ReplyDelete
  2. thanks...i pun dh add link u kt blog sy :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails