18 May 2010

Mulanya Di Sini

Sudah jam 2.15am tapi mata oh mata nape kau tak nak pejam lagi....aku dah bosan tak tau nak buat apa dah ni...dok baca-baca blog orang lain, main game...turun naik turun naik dari katil...baring, meniarap, kuak lentang, kupu-kupu, gaya bebas tapi mata still tak ngantuk lagi...hayaaaaaa!!!!

Tiba-tiba teringat plak aku kat lagu lama ni yang memang aku minat giler dari dulu lagi...Mulanya Di Sini nyanyian Shuib (Freedom) ngan Seha...lagu yang penuh bermakna bagi aku...tp mostly lagu-lagu lama aku memang minat sebab lirik and senikata dia tu betul-betul mengusik jiwa and penuh makna...p/s: dalam hati ada taman la plak heheheee





Tataaaaa!!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails