20 May 2010

Kerja Baru

Sekarang ni banyak betul kerja sampai tak menang tangan....huhuhuu nk tau apa???? buat hobi aku la.....BISNES....hidup aku sunyi tanpa bisnes ni....di samping tu boleh la cari duit lebih dan yang paling penting pengalaman tu..dari zaman sekolah lagi dok bisnes macam2...jual barang2 dalam katalog la (kasut, handbag, mekap, kosmetik, pakaian, ubat2 tradisional)...masa study kat Sabah aku bisnes mutiara dan kristal la plak...pergi mana2 pun ada je benda aku nak bisnes hehehe

Aku pun tak tau la nape aku ni memang tak boleh nak kerja dengan orang...mesti cepat bosan...sebab apa aku ni jenis tak suka sangat dipantau nanti boleh buat otak dan jiwa aku jadi sesak hehehe...lebih suka kerja secara bebas buat apa pun mengikut usaha dan kreativiti sendiri.....kecuali kerja tu takde nak syarat itu syarat ini...maksudnya kita bebas tentukan sendiri asalkan apa yang bos bagi tu kita mampu lakukan dengan baik mengikut masa yang ditetapkan....

Maka pikir punye pikir buat la bisnes secara online...

Jom lawat blogshop aku kt http://missnickcollection.blogspot.com/.....

Ok....jom shopping!!!


18 May 2010

Mulanya Di Sini

Sudah jam 2.15am tapi mata oh mata nape kau tak nak pejam lagi....aku dah bosan tak tau nak buat apa dah ni...dok baca-baca blog orang lain, main game...turun naik turun naik dari katil...baring, meniarap, kuak lentang, kupu-kupu, gaya bebas tapi mata still tak ngantuk lagi...hayaaaaaa!!!!

Tiba-tiba teringat plak aku kat lagu lama ni yang memang aku minat giler dari dulu lagi...Mulanya Di Sini nyanyian Shuib (Freedom) ngan Seha...lagu yang penuh bermakna bagi aku...tp mostly lagu-lagu lama aku memang minat sebab lirik and senikata dia tu betul-betul mengusik jiwa and penuh makna...p/s: dalam hati ada taman la plak heheheee





Tataaaaa!!!!

12 May 2010

my first post!!!!

Haaa dah lama aku nak buat blog peribadi or blog untuk aku suka2 tapi asyik tangguh je takde masa huhuuuu...sebelum ni asyik dok fokus kt blog2 aku yang lain je (bisnes, news, info, etc)...

Emmm akhirnya lps aku baring...bangun...duduk...meniarap pd ari rabu 12/05/2010 jam 3.56am lahir jugak blog suka2 aku ni hehe...

Ok jom berblogging....................p/s: apa aku nk tulis ni?????????


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails